Mama Mel Blogt

"You were born to be real, not to be perfect.."

Zolang ik al fatsoenlijke zinnen kan fabriceren schrijf ik. Van romans na mijn eerste vakantieliefde met een veel te oude Tunesiër tot alles wat op mijn pad kwam in het volwassen worden. Ik wilde een plekje voor mijn verhalen en begon met deze site. Ondertussen ben ik bijna 32 jaar, moeder van drie bloedjes van kinderen. Ik werk als coach bij Bzzzonder. Met uitstek de gaafste werkplek in mijn nog korte carrière als pedagoog. Ik ben getrouwd en leef mijn burgerlijke leven in 'Vorstelijk' Baarn, in een gezinswoning met een dikke bruine labrador. 

Met humor, eerlijkheid en kritische noten neem ik je mee in mijn leven. Als ouder van drie kids heb ik genoeg stof om een heel boek mee vol te schrijven. Dat is ook nog eens een grote droom, dat boek. 

In een wereld vol van mombloggers is het moeilijk je nog te onderscheiden. Al doe ik dit al meer dan tien jaar, dat schrijven, is het in deze tijd niet echt iets vernieuwends. Breng ik iets extra's mee, geen idee!? Het is een eerlijke en realistische kijk op de werkelijkheid. Een groot gezin is gewoon kneiter hard werken. Moeder worden was mijn meisjesdroom, maar is in de realiteit een stuk minder sprookjesachtig dan ik ooit gedacht had. Ik neem je mee, in mijn wereld, als dood normale hard werkende moeder.

Enjoy!

Liefs Mel