Verveling!!!

'Jongens ik verveel mij zo!!!' Mijn baasjes lijken het soms niet te begrijpen dat ik eigenlijk de hele dag wel kan spelen. Zelfs na een wandeling van een uur. En als mijn botjes op zijn en mijn speelgoed nergens te vinden is ga ik op zoek naar iets nieuws. Laatst zat het trap matje los en daar besloot ik aan te bijten. Grappig het hout ging ook mee!

Maar mijn baasjes vonden het niet zo leuk geloof ik. Mijn vrouwtje had zelfs tranen in haar ogen. Nu staan er elke dag groene heineken kratten voor. Jammer want dit was nou een leuk spelletje.

Het regent nu ook lekker buiten, mijn baasjes dragen hun slippers niet. Dus die liggen bij mij in de gang en smaken net zoals mijn frisbee. Daar mag ik vast wel op kauwen. He vrouwtje komt thuis en Auw! Oops niet goed?
Ik snap er helemaal niets van. Soms vinden ze het gezellig met mij en soms zijn ze boos. Zo mag ik bij de baasjes boven slapen. Maar soms ook niet. Ik begrijp dan niet zo goed waarom en roep ze vanaf beneden. Geen reactie... Hmmm dan ga ik maar slapen.

Het is best zwaar hoor een hondenleven. Als het regent moet ik de hele tijd door lopen terwijl er zo veel te besnuffelen is. Ik hou van water, je bent toch zeker niet van suiker! Als ik mij verveel kom ik met hun spullen. En weet je wat het leukste is? Elke middag als ik alleen ben word er speciaal voor mij papier door de deur gedropt op de mat. Ik denk dat het speciaal voor mij is omdat ze weten dat ik ervan hou om papier te scheuren. Maar sinds een paar dagen valt het niet meer op de mat, toch hoor ik het geluid van de klep. Hmmm.. dat is vreemd!

 

Helemaal nu ik niet meer kan buitenspelen in de tuin verveel ik mij zo! Ook al heb ik zo veel speelgoed. Daarom ga ik maar slapen of knuffelen met mijn baasjes. Soms snappen ze mij niet en ik hun niet, maar toch is het gezellig samen!

Lees 880 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.