Uitstapjes..

Mijn baasjes zijn de laatste tijd heel veel thuis. En dat is reuze gezellig. Niet alleen kan ik dan de hele dag met ze spelen, we gaan ook heel veel weg met de auto.

Hondenstrand

Het is zo warm de laatste tijd. Ik heb van mijn baasjes,omdat ik zo loop te hijgen al twee badjes gekregen. De eerste had een rand en toen ik er in beet liep al het water eruit. Die ik nu heb lijkt op een schelp. Ik vind het heerlijk verkoelend, helaas is het badje te klein voor mij en mijn baasjes. Laatst moesten we een stukje rijden en toen kwamen we op een plek met een oneindig badje met zand ervoor (hondenstrand). Op het zand waren allemaal mensen met heel veel honden, grote en kleine. Ik vond het wel een beetje spannend al die honden, dus ik bleef dichtbij mijn baasjes. Mijn baasjes hadden het ook warm en gingen het grote bad in. Ik probeerde het ook en tot mijn verbazing zwom ik zo naar mijn baasjes. Na een paar keer was ik erg moe en ging ik op schoot zitten bij mijn baasje. Lekker dobberen, wat een verkoeling. Al snel had ik alle honden wel gezien en besloot ik dat ik zelf wel mijn weg kon vinden. Mijn baasjes vonden het denk ik niets want ik moest aan de riem. Pfff wat was ik moe na al dat zwemmen, thuis ging ik heerlijk slapen.

Het zwemmen heb ik helemaal onder de knie, laatst gingen we naar een groot park met water, ik vond het een beetje een hoge rand. Maar een vriendje sprong erin en die kon staan, dan durfde ik ook wel. Alleen daarna moest ik thuis onder de douche, ik was toch al in het water geweest???

Dierentuin

Vandaag moesten we heel lang in de auto. Ik kreeg mijn stoere tuig om met legerprint. Daarin voel ik mij echt super groot. We gingen naar een groot park waar heel veel dieren waren. Ik ging ze allemaal bekijken maar wel dichtbij mijn baasjes. Ergens was er een mega grote kat, alleen die lag te slapen in het zonnetje. Wat een geluiden en een geuren, ik wist niet waar ik kijken moest. Daarna gingen we door een bos en stond ik oog en oog met twee hele grote bruine reuzen(beren). Ze gromde en vochten met elkaar. Wegwezen daar, niets voor mij dit. Verder in dit park stond ik achter het glas te kijken naar dieren die lijken op mijn baasje(Chimpansees). Er was een moeder en een kindje. Ik vind kindjes erg leuk en dit harige kindje mij ook geloof ik. Meerdere keren kwam hij naar het glas om naar mij te kijken. Ik vond het allemaal wel leuk en wilde naar buiten. Genoeg diertjes om te zien die niet op mijn baasje lijken!!
Dit was wel weer een ervaring, volgens mij deed ik het erg goed want mijn baasjes waren trots op mij. Ze zeggen wel de hele tijd dat we aan het oefenen zijn voor een keer als we heeeeeeel lang in de auto moeten zitten als we op vakantie gaan. Ik ben benieuwd......

Lees 865 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.