Rustige Marley

Marley is echt aan het veranderen. Hij word rustiger, gemoedelijker. Marley word volwassen denk ik. Nog steeds is hij speels en soms eigenwijs. Maar ik vind eigenlijk dat hij goed luistert. Wij begrijpen hem steeds beter en hij ons.

Marley is een echte labrador, lekker lomp, niet al te slim. Hij is zo sterk als een beer met zijn 31 kilo. De enige momenten dat hij nog jong en wild is, is als er een ander hondje op bezoek is. Dan staat spelen voorop. Non-stop spelen. En als hij dan thuis komt valt hij als een blok in slaap. Dat zijn de momenten waarin wij op hem mogen liggen en bij hem kunnen slapen.

In zijn puber fase mochten we hem niet knuffelen, alleen als het hem uit kwam. Tegenwoordig wil hij qua knuffelen niets missen. Op je schoot liggen (met 31 kilo), bij je slijmen, kop op je schoot. Het gaat niet op.

Marley is gek op bezoek, die kan hij nog lekker uit proberen. Wanneer iemand bij ons de deur binnen stapt haalt hij al zijn speelgoed tevoorschijn in de hoop dat er iemand met hem gaat spelen.

Laatst vroeg iemand mij 'Marley is echt jullie kindje he?' Trots zei ik 'ja'. Vorig weekend heb ik ook even een gesprek met hem gevoerd. Of hij al klaar is voor een baby in huis. Met grote ogen en oren keek hij mij aan, bijna alsof hij instemde. Al denk ik niet dat hij nu door heeft wat voor consequenties dat voor hem in petto heeft. Gelukkig is hij een kindervriend, weliswaar lekker lomp, maar een kindje went daar meteen aan.

Maar Marley wordt rustiger en dat is best wel fijn.

Lees 1007 keer
Getagged onder :

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.