Onze grote beer!

Nu ik dit stukje over Marley schrijf is hij bijna een jaar oud! Op 6 februari wordt hij één.
Marley wordt echt een mega beer van 31 kilo! Niet alleen kwa grootte maar ook in de breedte!
Labradors staan er bekend om dat ze nog al dikkig kunnen worden en dat klopt. Gelukkig heeft Marley veel energie en dat compenseerd weer dat wij ons honden 'kind' echt stierlijk verwennen.

Wat is de tijd toch snel gegaan. Het lijkt nog maar kort geleden dat we hem hebben opgehaald uit 'rotjeknor'. Dat we nachtenlang wakker werden door zijn gejank en eigenlijk door het feit dat hij zijn mama miste. Het zindelijk maken en rennen met hem naar buiten. Het straffen voor alles wat hij sloopt.
Maar wat is het leuk met hem. We kunnen zo ontzettend om hem lachen. Vooral omdat we hem echt goed kennen. Geloof mij zelfs met een hond kun je communiceren. Sjansen, aandacht vragen en ondeugend doen zijn typische Marley trekjes!


Marley sloopt nog steeds. Ondertussen weten we precies waar het door komt. Alle spullen die nog enige waarde hebben liggen hoog opgeborgen waar hij niet bij kan. Zoals vandaag was het een lange dag voor hem. Hij sloeg door ons handballen een wandeling over en moest bijna 5 uur alleen zijn. Speeltjes genoeg, daar ligt het niet aan. Maar uit pure frustratie zet hij dan zijn tanden in onze houten trap.
Wanneer hij op zijn kop krijgt weet hij feilloos door te komen knuffelen en kussen dat hij fout zat. Grappig om te zien dat een hond echt wel een geweten heeft.

Marley slaapt in het weekend vaak bij ons boven. Dan komt hij heel lief tegen je aan liggen. Af en toe ligt hij tussen ons in en dan legt hij zijn kop in mijn nek. Samen zijn we echt een klein gezinnetje en kijken we met zijn allen op de bank of bed televisie. Maken we heerlijke wandelingen in het bos.

Wat is het fijn een maatje in huis!

Lees 895 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.