Ode aan mijn liefde

Mijn site fungeerd niet meer als het van mij af schrijven. Er zijn dingen die ik niet wil en kan delen. Toch loop ik er mee rond. Een vriendin van ons zei laatst, "ik denk dat iedereen de shit krijgt die hij aan kan!". Ik vond dat niet eerlijk. Ik denk dat je sterker word door de dingen die je mee maakt. Michael was al mijn klankbord en is nu mijn dagboek. Hij bewaart mijn zorgen en deelt mijn zorgen. We zijn vijf jaar samen, met ups en downs, al vind ik dat we best wel eens overgeslagen mogen worden in de 'downs'.

Michael mijn liefde, ik zou je graag de hemel in prijzen omdat je mij accepteerd zoals ik ben. Mij leerde kennen met de nodige bagage en waarschijnlijk tot de conclusie bent gekomen dat zorgen op mij af komen. Ik kan ze niet weren en niet ontwijken. Ik denk dat ik sterk moet zijn en ben het ook. Bij jou niet. Vijf jaar, wat gaat de tijd toch snel. Van een relatie die stug begon naar een sterke eenheid. Een fijn huisje, met een tuin. Mooie loungeset en een lief hondenkind. Ik kan heel lang stil staan bij het feit dat ik/wij niet overgeslagen worden in het uitdelen van shit. Dat doen wij vaak zelf, om de beurten. Baal jij, ben ik positief en andersom. Count your blessings, jaja... Fuck it? Het zal allemaal wel. Maar soms kan het allemaal wel iets beter verdeeld worden!? Toch hebben we het goed samen. Daarom verdient onze shit het niet dat we hier lang bij stil staan. Over anderhalve week heerlijk bijkomen in Tsjechie. Daarna kunnen we er weer tegenaan! Kom maar op, we kunnen het aan.. That's life, everything happens with a reason right?

Schatje, ik hou van jou.. Al vijf jaar en elk jaar weer een beetje meer!

Lees 574 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.