Logeren met Dolce

Dit is Dolce en zij heeft vannacht voor het eerst bij mij gelogeerd. Ik zelf heb al eerder bij haar thuis gelogeerd.

Dit was wel even wennen bij ons thuis. Gelukkig was ik heel erg moe van de hele avond spelen. Dus ik sliep meteen. Dolce niet, die heeft nog even geblaft. Ik deed mijn poten maar voor mijn oren. Ze klinkt een beetje als een opgewonden cavia of een drukke parkiet. Mijn baasjes gooide sleutels op d'r bench en gelukkig begreep ze de hint en ging slapen. Toen het licht was hoorde ik iemand in de badkamer die aan het praten was. Yes dan mag ik er uit!!! Niet dus want niemand kwam naar beneden. Ik viel weer lekker in slaap, tot dat ik weer dat gegil hoorde in de gang... Ow ja ik had nog een logé!! Wakker worden baasjes wij willen spelen. Daar is het vrouwtje, ze kijkt alleen niet zo blij??
Tijdens het ontbijt zag Dolce haar bakje er lekkerder uit, Dolce wilde niet delen dus schrokte het op. Tien minuten later kon ik er alsnog van eten want ze had het uitgespuugd. Jammmmmm!!!

Nu spelen we heerlijk in de tuin, samen gaten graven en rennen. Hier hebben we tenminste de ruimte!!
Over een paar weken komt Dolce 10 dagen logeren. Yesssss.... Dat wordt gezellig!! (Baasje heeft er nu al zin in... ahummmm)

Lees 924 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.