Ik ben Marley...

Ik ben Marley. Officieel geregistreerd als Marley Pels, dat vind mijn baasje Michael niet zo heel erg geslaagd. Als ik zelf mocht kiezen had ik ook liever de naam Marley Pinchetti gedragen, maar goed mijn vrouwtje was zo verliefd op mij dat ze mij naar haarzelf vernoemde.
Ik ben een bruine labrador van dertien en een halve week oud. Sinds ruim zes weken woon ik in mijn nieuwe huis met graaftuin. Nog even geloof ik want ze halen alle leuke bergen zand weg. Mijn huis is erg interessant, zo heeft mijn vrouwtje altijd leuke planten op tafel staan en elke keer als ik ze sloop komen ze met mij spelen. De volgende dag staat er weer een nieuw plantje voor mij klaar.


Ook heb ik al heel veel dingen geleerd bij mijn baasjes. Als ze roepen dat ik in de bench moet dan doe ik dat snel, want dan krijg ik iets lekkers. Ze gaan daarna wel altijd weg, maar gelukkig komen ze weer terug. Verder moeten mijn baasjes altijd heel hard lachen als ik zit en zwaai met mijn poot. Daarom doe ik dat vaak, want wie weet gaat die koekjes pot weer open. Wat ik soms niet zo snap is als ze 'kom' roepen. Dan ga ik maar weer zitten, want ik ben gek op koekjes.
Ik geloof dat ze vinden dat ik niet goed luister, want ik moet in juni op training zodat ik leer luisteren waar andere hondjes bij zijn. Dat is soms ook wel erg moeilijk want ik vind vrienden maken veel belangrijker... Ëén vriendin zie ik vaak Dolci, ze is wel een beetje een kattekop, maar ik wordt steeds groter en sterker dus ik kan haar aan!
Ook ben ik al twee keer naar een ander huis geweest en daar moeten we altijd wachten. Als we wachten zie ik altijd andere honden en katten. Ik weet nog niet of ik het hier zo leuk vind, tot nu toe ging ik elke keer met pijn naar huis. Wel zei de vrouw die achter de computer zit, dierenarts heet ze, dat ik goed groei en mijn vacht mooi is. Helaas is ze tot twee keer toe op zoek gegaan naar mijn tweede bal, volgens de onderzoeker jojo't die.  Ik ben in vier weken tijd van 4,5 kilo naar 9,5 kilo gegaan, daarom mag ik een keer minder eten.
Vanmorgen was mijn baasje boos, ik heb gespeeld met iets wat op de bank lag. Er zat een rubber stickje aan en die heb ik stuk gebeten (joystick). Oooops dat mocht niet begrijp ik aan zijn geschreeuw, auw.. nee nu weet ik het zeker!!!

Ik ben Marley en elke dag is er wel weer wat nieuws te beleven en te leren... Ik zou zeggen hou mijn dagboek in de gaten, cause with me there's never a dull moment!!

Lees 872 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.