Hoe gaat het met Marley?

Tja.. Mijn vrouwtje krijgt vaak de vraag hoe het nu eigenlijk met mij gaat? Tegenwoordig ben ik veel alleen thuis. Mijn vrouwtje werkt ergens anders. Ik mocht een keer mee 'werken' maar dit was niet zo'n succes!

Ik mocht daar niet op de bank, maar dat is toch echt de enige plek waar ik graag slaap. Daarbij was het grote kindje de hele tijd aan het gillen en begreep niet goed of ze nu wilde spelen of liever niet. Ook het wandelen was niet zo leuk, er moest een kar mee en allebei de kindjes zater daarin. Ik moest ernaast lopen maar ik wilde rennen. Mijn vrouwtje keek een beetje boos en had ook nog het zweet op dr bovenlip staan.
Terug naar huis was ik zo moe, ik heb de hele dag niet geslapen in dat grote huis met twee kindjes en een 'boze' kater! Daarom ben ik drie dagen alleen thuis. Gelukkig ben ik ook vier dagen samen met mijn vrouwtje en baasje. Maar alleen zijn is soms zo SAAI!!!! Met al het speelgoed heb ik gespeeld en ik heb ook nog eens last van mijn tanden. Daarom schraap ik nu met mijn tanden langs de muur, dat voelt niet alleen lekker, maar smaakt ook goed!

Verder zegt mijn vrouwtje dat ik een grote reus word, ze kan mij ook niet meer de trap aftillen want dan vallen we samen.  Daarom loop ik zelf wel heen en weer. Af en toe slaap ik bij mijn baasjes op bed boven, maar soms ook niet. Dit vind ik wel erg jammer! Ik zou zo graag elke nacht bij hun slapen. Nou ja... Slapen doe ik niet echt. Er is echt van alles te ondernemen in bed en dat wil ik graag laten zien aan mijn baasjes in de nacht. Gister moest ik ook in eens naar beneden in mijn eigen koude bed....

Het is nu lekker koud buiten en alsnog gaan we vaak lang wandelen en naar het bos. Van het weekend ging ik weer eens lekker zwemmen. En toen maakte een oude vrouw een hoog gilletje. Dat klonk gezellig, met mijn natte vacht ging ik haar even begroeten. Nee! Nee! riep het oude vrouwtje. Ik snap er niets van!

Binnenkort is het feest en dan komt er een boom in huis. Daar kan ik mooi even tegenaan gaan oefenen met mijn poot optillen. Ben benieuwd! Ik ken dit feest niet, net zoals het sneeuw wat ik mijn baasjes vaak hoor noemen.

Ik ben nu bijna 10 maanden, weeg zeker rond de 28 kilo, misschien wel boven de 30 kilo!
Ik ben ondeugend, kan ontzettend zeuren, til nog steeds mijn poot niet op, wil graag spelen en wandelen, luister soms heel goed, soms ook niet! Maar het belangrijkste is dat ik van mijn baasjes hou en zij ontzettend veel van mij!

Lees 918 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.