Happy New Year!

Zo snel als 2010 verliep, zo snel ging de avond waarin we 2011 in gingen! Heerlijk samen met vrienden vierden wij 2011 waarin we hopen dat het iedereen zijn jaar gaat worden met veel liefde, vriendschap, geluk en gezondheid. Na lekker samen eten en spelletjes kwamen we in eens tot de conclusie dat we de tv maar aan moesten doen. Over 5 minuten gaan we een nieuw jaar in!!!


Ik vond het bijzonder.. Stiekem keek ik toe onder het eten waar, zonder dat iedereen het door had, werd teruggeblikt op ons mooie jaar als hechte 'familie'. De zon en warmte bij CAS, het vallen van de jongens met de mountain bikes. Het varen met zijn allen. De jongens met Defqon en free festival. Valkenburg kwam snel voorbij. En ik zag iedereen gelukkig om zich heen kijken. Wat zal het jaar ons brengen?

Hopelijk voor Mark en Jorita eindelijk hun droom huisje? Dat betekent klussen!

Voor Peet dan toch eindelijk de knoop door hakken met haar Mike?

Zal Maik dan toch eindelijk de liefde van zijn leven vinden?

Anouk een huisje en een nieuwe baan?

En Steven, tja onze Steve, wat zal het jaar jou toch brengen?

Hoe zal CAS 2011 zijn, zonder Peet en Jel? Welke festivals gaan de jongens bezoeken? Hoeveel fijne momenten gaan we samen krijgen? Gaan we dit jaar op vakantie met Mark en Joriet?


Wat zal het jaar Michael en mij brengen? Ik hoop heel veel..
Iets meer rust in de financien? Eindelijk onze veranda af? Eén vakantie staat al gepland, want 2011 word het jaar dat Gill en Marian 30 jaar getrouwd zijn en Marian 50 word! (Ik 25 by the way) In mei gaan we lekker een week naar Spanje, dus een vakantieloos jaar word het zo ie zo niet!! Zal ik dan toch eindelijk mijn droombaan vinden? Wie gaat er trouwen en krijgt er kindjes?

{highslide}dsc_1009.jpg&captionText:'Liefde'{/highslide} 
WAT ZAL 2011 ONS BRENGEN????? Het is leuk om in de toekomst te kijken, maar nog leuker is af te wachten en kijken naar alles wat op ons pad komt. Gelukkig gaan we het jaar in met vrienden die voelen als familie, echte familie en mijn liefdes, Michael en Marley!

 

GELUKKIG NIEUW JAAR IEDEREEN, DAT ER MAAR VEEL LEERZAME MOMENTEN ZULLEN VOLGEN IN 2011!!

 

Lees 546 keer

2 reacties

 • paulien
  paulien woensdag 18 juli 2012 07:40 Reactielink

  Count your blessings, dat is wat jij gedaan hebt, fijn! Dat het een goed jaar mag worden, met veel liefde. Tot snel, kus Paulien

 • Brigith
  Brigith woensdag 18 juli 2012 07:37 Reactielink

  Hoho, wat zal het Steve brengen? Hopelijk geen nieuwe liefde in ieder geval;) Niet als het aan mij ligt;)

  Leuk geschreven Mel!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.