Goed nieuws!

Ja in de 'kanker' zooi (sorry) is er ook weer goed nieuws. Moeder heeft géén uitzaaiingen op andere plekken in haar lichaam!

Nadat het knobbeltje was weg gehaald werd al snel duidelijk dat de poortwachtersklier besmet was. Daardoor werden andere lymfe klieren weg gehaald. Als er hiervan vier besmet zouden zijn kreeg moeder een algehele lichaam scan. Echter was er maar één besmet en was er geen reden om de scan te doen. Moeder heeft toch gekozen voor de scan en daaruit bleek dat er nergens 'iets' te zien is. Halleluja! Moeder heeft rigoureus de schaar in de haren gegooid en loopt nu met een super hip kort kapsel waarmee ze naar eigen zeggen 'het gevecht' aan kan.

Gelukkig goed nieuws voor mijn welverdiende vakantie. Wij vertrekken maandag met Gill en Marian voor hun dertig jarig huwelijk richting Spanje om daar een weekje vakantie te vieren. Vakantie wat ik echt zeker nodig heb! Pfff, ben kapot. Denk dat alles mij toch meer doet dan ik had gedacht. Nadat we thuis komen ben ik bijna nog een week vrij. Dus dat wordt lekker bijkomen. Eerst morgen Marley weg brengen naar de kennel, waar ik nu al tegen op zie! Ik zal er morgen een blog aan wijden.

Kort maar krachtig nieuws, zodat de diehard volgers op de hoogte zijn!

Lees 704 keer
Getagged onder :

1 Reactie

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.